dinsdag 26 juni 2007

Meer morgensterren

Er zijn heel veel grofvuilstruiners in Nederland en natuurlijk vooral in de grote steden, maar niet veel die (openlijk) over hun 'hobby' vertellen. Toch heb ik wat kunnen vinden op het www. Vooral de discussie in de derde link is erg grappig.

(Hier links zie je tafel van m'n vriend. Kon ik echt haast niet geloven toen ie daar mee thuis kwam.)

http://blogger.xs4all.nl/lademein/archive/2004/07/14/2215.aspx

http://www.spunk.nl/article/article.php?id=1176462854720

http://loweblog.com/archive/2006/02/23/grofvuil/

Voor het serieuze werk moet je toch naar Amerika. Daar hebben de Morgensterren zich al verenigd in internetforums. Lachen! Sommige van de verhalen zijn om je te bescheuren. Ik ben zelf de eerste Nederlandse deelnemer, maar ik kwam net ook een ex-Nederlandse mevrouw uit Canada tegen.

HGTV Trash-to-Treasure Message Board
Gardenweb Forum

Ook zijn er heel wat mensen die regelmatig bloggen over hun gevonden voorwerpen. Het zijn voornamelijk crafters die er dan weer wat mooiers van maken en graag laten zien hoe ze dat dan hebben gedaan. Je moet maar even op m'n Engelstalige blog kijken, want daar staan alle linkjes van mijn Amerikaanse 'vriendinnen' op. Eén van hen, Jenn uit Pittsburgh, vond m'n blog zo bijzonder dat ze me een 'Award' heeft toegekend. Lees er hier meer over:

http://web.mac.com/thriftshopromantic/iWeb/The_Thrift_Shop_Romantic/Rockin_Girl_Blogger.html

Mocht je nou denken hee dat doe ik ook en je hebt er wat over geschreven in je blog of op je site? Laat weten, dan plaats ik een link!

Geen opmerkingen: