vrijdag 22 juni 2012

Kofferbakmarkt IJburg

De kofferbakmarkt bij het strand van IJburg in Amsterdam is een leuke plek waar particulieren hun zolder- of schuuropruiming te gelde kunnen maken, maar ook semi-professionele rommelmarkthobbyisten zoals ondergetekende en vriendin komen er graag. Een plek op het parkeerterrein kost 15 euro, mensen die handgemaakte of anderszins artisanale of kunstzinnige nieuwe producten verkopen kunnen voor 25 euro een plek huren op het strandterrein zelf. Je kan dan niet vanuit de auto verkopen maar moet zelf een tafel meenemen of je plek op een andere leuke manier inrichten.

Het uitzicht 's ochtends vroeg. Afgelopen maand hadden we prachtig weer en later op de dag zaten de strandjes en het water vol badgasten.

Een deel van onze uitstalling. Aan het eind van de dag was dit behoorlijk uitgedund. IJburg is een jonge wijk en de bewoners zijn altijd op zoek naar leuke spulletjes om hun nieuwe appartementen in te richten of te verfraaien.

Tot slot nog een foto van het piraten-T-shirtje dat ik als eerste van de dag heb verkocht. Hier gebruikt om mijn pop aan te kleden voor de foto van een van T-shirtstroken gehaakte tasje. Na jaren had ik besloten om het shirtje maar eens mee te nemen. De witte mouwen hadden vlekken dus die had eruit geknipt. Een kleine stoere jongen is er nu heel blij mee.

De markt wordt van april tot en met september elke laatste zondag van de maand gehouden. Reserveren bij de kofferbakmeiden: kofferbakmarkt@gmail.com.

Geen opmerkingen: