maandag 2 maart 2009

Betaalbaar handwerk

Het is crisis en dat is niet fijn. Maar als je nou een betaalbaar cadeautje zoekt voor jezelf of voor een ander dan is mijn hergebruik-concept misschien wel de perfecte oplossing. Want aangezien al mijn creaties gemaakt zijn van op straat gevonden materialen bereken ik geen materiaalkosten door. Ik heb gemerkt dat veel klanten mijn werk echt goedkoop vonden op de laatste twee markten in Amsterdam waar ik verkocht en dat wil ik ook zo houden!

Om nu de drempel naar mijn winkel op het Amerikaanse platform Etsy wat lager te maken heb ik besloten tijdelijk geen verzendkosten te berekenen voor bestellingen binnen Nederland onder voorwaarde dat je direct per bank betaalt en niet via Paypal. Dat scheelt mij namelijk de Paypal kosten en het is ook helemaal niet verplicht om op die manier te betalen. Het enige wat je moet doen is je kostenloos inschrijven op de site en bij betaling voor 'other payment' te kiezen en dan stuur ik je in de bevestigings-email het bedrag in euro (exclusief de verzendkosten dus) en mijn bankgegevens. En als je internetbankiert heb ik je betaling snel en jij je bestelling binnen twee dagen in huis!

M'n bloemenbroches verkochten als een trein op de markt...

maar ook de polsbandjes bleken erg populair te zijn.

Ik kan je garanderen dat een vergelijkbaar product in de Bijenkorf of misschien zelfs Hema drie keer zoveel zou kosten. Dit is het algemene adres van m'n winkel: http://lechatcrochet.etsy.com/

Geen opmerkingen: