dinsdag 14 oktober 2008

Craftymarkt Tilburg

Afgelopen 4 en 5 oktober werd de jaarlijks Craftymarkt bij het Textielmuseum weer gehouden. Ik heb er niet eerder over geschreven omdat ik eerst helemaal niet zou gaan vanwege te hoge kosten, maar op het laatste moment een kraam die over was (op de zaterdag) kreeg toegeschoven.

De dag begon goed met flink wat zon, maar het was jammer dat het steeds harder ging waaien, waardoor m'n spulletjes bijna wegwaaiden en ik alles moest vastspelden. Het was daardoor niet mogelijk om een mooie opstelling te maken en ik heb helaas weer niet zoveel verkocht, maar één klant heeft m'n hele dag goed gemaakt.

Deze collega verkoopster was de eerste ooit die viel voor m'n gerokte oorringen. Staan ze leuk of niet? Ik heb nog een paar in de winkel staan.

En nog een primeur was het eerste speldenkussen ooit dat over de toonbank ging. Hiervan zijn er nog verschillende te koop, maar bijvoorbeeld deze.

Ondertussen heb ik gehoord dat er plannen zijn voor een december/kerstmarkt in Amsterdam. De vooraankondiging vind je op http://www.craftymarkt.nl/

Het is bijna bij mij om de hoek, dus een thuiswedstrijd die ik niet missen mag!

Geen opmerkingen: