dinsdag 4 december 2007

Crafty Girls Goodie Bags

Wie nog niet bekend is met het fenomeen moet eens een kijkje nemen op de website craftygirls.nl onder het kopje promomonsters. Wat houdt het in? Kunstenaars en ontwerpers van handgemaakte spulletjes leveren onbezoldigd een kleine serie mini-ontwerpjes in bij de beheerder van de site, die deze vervolgens tegen verzend- en administratiekosten in enveloppen met ca vijf stuks distribueert onder de liefhebbers. Je kunt niet kiezen dus het is altijd een verrassing wat je krijgt. De goodie bag is leuk voor jezelf of om kado te geven en een slim en goedkoop promotiemedium voor de producenten. De combinatie van lage kosten + verrassingselement zorgt nu al meer dan een jaar voor een doorslaand succes. Het is zelfs niet meer mogelijk om een zak te reserveren, je moet maar afwachten of je een van de gelukkigen bent. Toewijzing geschiedt namelijk via een loting.

Ondergetekende heeft in het verleden gehaakte bloemetjes gedoneerd, maar voor de eerstvolgende goodie bag staat wat nieuws op stapel. Van een bij het vuil gevonden katoenen gebreide trui heb ik een serie pannenlappen en onderzettertjes gehaakt die ik met sjablonen heb bedrukt. Om het effect van de verf te testen heb ik een serie proefdrukjes gemaakt en heb besloten deze aan Crafty Girls te doneren.

Interesse? Ziehier een directe link. Maar je bent gewaarschuwd: als je al de gelukkige 'winnaar' van een bag bent, weet je nog niet wat erin zit!

Ben je zelf kunstenaar/ontwerper en wil je werk insturen voor de bags? Klik dan hier.

Enkele pannenlappen zijn al te koop in m'n webwinkel. De onderzetters volgen zo spoedig mogelijk!

Geen opmerkingen: